Cultura de Ferentari

22853079_1815163601846259_6066686091566993916_nCe credeati ca Romania nu tine pasul cu noul curent poponaut din cinematografie ? Neee,tinem pasul cu toate anomaliile vestice!
„Soldatii. Poveste din Ferentari” spune povestea lui Adi, un antropolog de 40 de ani, părăsit de curând de iubita lui, care se mută în Ferentari pentru a documenta un doctorat despre manele. Acolo, îl întâlnește pe Alberto, un rom sărac, fost pușcăriaș, care promite să-l ajute să cunoască cântăreți. Destul de repede, cei doi încep o relație, în care Adi îl hrănește pe Alberto cu planuri improbabile de ieșire din sărăcie, iar Alberto pe Adi, cu vorbe dulci bine ticluite. Când banii se termină, amândoi se trezesc captivi într-un apartament în care se iubesc sincer și se folosesc unul de altul.
Asta da cultura,madame ADA SOLOMON,vedea-te-as locuind acolo!
Protestatarii au intrat în sala de cinema a Muzeului Taranului Roman şi au oprit proiecţia filmului, punând manele în difuzoarele telefoanelor.
Firesc ca oamenii „toleranti si culti”s-au simtit oripilati de o asa manifestare primitiva iar #AdaSolomon a sarit ca arsa de ziceai ca a fost talharita de vreun om „de cultura” din Ferentari care binenteles doar se manifesta artistic.
Citez: „Mi se pare complet dincolo de orice norme de dialog, de înţelegere a celuilalt, de exprimare în necunoştinţă de cauză. Mi se pare că există un public pentru acest gen de probleme. Ne-a interesat, ne-a preocupat să vorbim despre o categorie de oameni care nu au voce, despre care nu se vorbeşte, nu îi ascultă nimeni. Asta e un lucru important. Nu că e un moft, e de datoria noastră să îi cunoaştem şi să îi înţelegem”, spune Ada Solomon, producător de film.
De cand ce fac unii in pat tine de cultura? Propun un film despre suferintele unui om constipat si care saracul mai are si hemoroizii dati la maxim, ca in fond este vorba tot despre o necesitata fiziologica!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s