URSUL CEL PERVERS SI SCUFITA FRIGIDA

61942947.jpg

Prea frigida regizoare #AdinaPintilie a pus-o cu #UrsuldeAur! Dupa cum declara chiar ea, sapte ani i-au trebuit sa afle ca frigiditatea se trateaza cu onanism. Tulai Doamne, nu mai bine se ducea la doctor? Stati așe, ca urmeaza a mai tare explicatie,citez: „…filmul este necesar, mai ales în zilele acestea, când frica faţă de celălalt creşte şi există atât de multe conflicte în lume. Este o invitaţie la empatie. Să îl accepţi pe celălalt care este diferit de tine”, a declarat Adina Pintilie. Atunci de ce mama dracului s-a inflamat toata societatea romanesca ca un politist se masturba in fata copiilor(ca asta facea, nu-i viola) si acum cadem pe spate de mandrie ca asa un subiect este premiat? Hai sa empatizam, sa ne acceptam, sa ne scoatem intimitatea in strada s-o vada toata lumea. Ce au in comun empatia si acceptarea fata de ceilalti cu intimitatea lor? Despre ce naiba vorbim? Te accept sau empatizez cu tine pentru ca nu conteaza, etnia ta, religia ta,felul cum arati, pozitia sociala, nu pentru ce tine de intimitatea ta, deoarece asta nu-i firesc sa ma priveasca pe mine, ca atunci n-ar fi intimitate. Ne dam cu fundul de pamant daca cineva ne sparge contul de facebook sau casuta de mail si chiar legeea pedepseste violarea datelor personale, deci tot un fel de intimitatea,dar cand ajungem la problema sexualitatii e musai sa o stie toata lumea. Ducand rationamentul mai departe, hai atunci sa facem caca si pipi pe strada si sa tragem o partida de sex in mijlocul mall-ului.
Filmul a avut un buget de 1 milion de euro si cine credeti ca l-a dat? #Eurimages, care este este Fondul Cultural al Consiliului Europei,cu sediul la Strasbourg! Et voila, cine sponsorizeaza tipul asta de „cultura”! Aceeasi #UE  profund imorala,mincinoasa si inechitabila , ingrijorata de justitia din Romania, de gardul de sarma al Ungariei si de statul de drept din Polonia cand ea insasi este intr-un derapaj serios spre un totalitarism de tip sovietic!

https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/povestea-din-spatele-filmului-nu-ma-atinge-ma-al-adinei-pintilie-premiat-cu-ursul-de-aur-la-berlinala-2018.html

Reclame

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s