Domnișoara „One-night stand”

 

În primul rând, cum o recunoaștem?
Are un trup meseriaș, foarte expus privirilor: decolteu adânc din care sunt gata, gata să evadeze doi sâni din belșug siliconați, un fund destul de tupeist incât să ceara palme, picioare frumoase sau acceptabile, cocoțate pe tocuri foarte înalte (neatentii le vor considera foarte lungi), buze botoxate si foarte rosii, ochii vajnici purtători de gene false tip draperie, părul lung (culoarea nu importă). Va afișa cu ostentație, aproape cu eticheta la vedere, hainuțe de firma (diminutivul l-am folosit pentru a scoate în relief stilul minimalist al ținutei), poșeta si pantofii cei mai in tendite si, binenteles tot de firmă, telefonul foarte scump si foarte lipit de mâna dreapta. Ca atitudine se remarca prin ochi alunecoși și fâtâială „zburdalnică”,încercând sa afișeze o grație si o finețe care nu-i reușesc, motiv pentru care sfarsește lamentabil in artificialitate forțată, asezonată cu aere de superioritate si inaccesibilitate.
Unde o gasim?
In primul rând o gasim in cluburi mai mult sau mai puțin exclusiviste, restaurante în vogă, evenimente, prezentări de modă.Pentru ultimele două categorii trebuie musai insa să aibă în portofoliu un fotbalist, un cântăreț de top, un baiat de bani gata, un milionar mai puriu sau macar unul de carton (foarte puțin onest).
Cat se poate utiliza?
Aici in mare parte depinde de utilizator: cati neuroni are pozitionati in boxeri si cati in creier, cat de satisfăcut este de prestatia la orizontală a domnisoarei ( e un fel de a spune,ca in fond poate fi in orice poziție, ba chiar varietatea ii dă un plus valoare), cat de anostă este cănd nu tace (mă rog, asta este facultativ), cât de repede apare concurența și câti bani consideră să aloce unei investiții pe termen scurt. Ca să aproximăm, perioada poate fi intre o zi și maxim trei luni.
Ce vrea o domnișoara „One-night stand”?
Vrea sa fie sofisticată. misteriosă, inteligentă ,și luată de nevastă de unul cu bani mulți.
De ce nu-i reușește in cele mai multe cazuri?
Pentru că, nu-i sofisticată ci doar cam vulgară. nu-i misterioasă pentru ca totul e la vedere incepand cu trupul si sfarșind cu intențiile, inteligentă? N-as putea numi inteligența faptul ca a invațat să obțină foloase materiale, ci cu spirit de târgoveața care negociiază prețul atât cât să nu rămână cu marfa nevândută. Cu luatul de nevastă…unora le-a mai reușit dar nu pe termen lung fiindcă din fericire pentru utilizatori s-a inventat divorțul.
Concluzia: fiecare după posibilitati, fiecăruia după merit!

Fotografia postată de De-ale Kareliei.

Lasă un comentariu