#Violeta Vijulie-te-ai facut de bacanie!

 

Inarmata cu tigari si cu toata rabdarea din dotare (si departe de casa)gata sa cedeze din cauza conexiunii la internet nu prea stralucita urmaresc Antena 3 online.
Tulai Doamne, e o cuconita acolo in studio, tunsa scurt si la par si la creier care se contrazice cu o viteza pe care laptopul meu o invidiaza sincer. Nu o sa fac analiza pe text, a spuselor acestei cuvantatoare pe nume #VioletaVijulie,andocata in PNL pe baza de competente „orizontale” deoarece nici calculatorul de la NASSA n-ar reusi, dar nu pot sa nu remarc apucaturile de Mița Baston care si-a uitat „stecluta” cu „vetreol” acasa dar are scandalul la ea la fel de „mahalagesc” si țipat ca si personajul mai sus mentionat. Cica are si o sora, una #ElenaVijulie jurnalista de profesie, esuata la DIGI24 tocmai de la #RealitateaTV. Jurnalista? N-ar fi convingatoare nici daca ar comenta rubrica „fata de la pagina 5”. Asa s-ar explica si insolventa acestei televiziuni burdusită cu jurnalisti facuti prin copy-paste. Doua surori catarate in functii de sculele unor domni potentati din TVR si PNL(consultati google).
Domnule Bratianu, de acolo din inalturi, nu va vine sa desfintati partidul care isi face numele si istoria de ras avand asa membrii, unul mai „terchea-berchea ”, mai „coate goale, mațe fripte”ca altul ?
Bietul meu laptotp te rog sa ma scuzi ca a trebuit sa o suporti pe duduca asta gata sa-si de-a ultima picatura de sange pe OB-ul din dotare doar ca …numai spusele ei sa fie adevarul absolut!
Concluzie: comunismul a invins si e practicat cu succes de PNL&Comp cu # pe toate partile!
Ptiu drace, s-o „scârnavit” lumea asta de tot!

violeta vijulie daea | Flux24.ro

https://monarhiasalveazaromania.wordpress.com/2015/07/06/elena-vijulie-regele-mihai-este-indreptatit-sa-primeasca-toata-consideratia-noastra/

http://romanahay.blogspot.com/2010/08/incendiar-varujan-vosganian-belit-o.html

https://www.vedeteblog.com/2012/09/elena-vijulie-biografia-jurnalistei-bbc.html

Reclame

2 comentarii

  1. Lasă, că nici cu TVR nu mi-a fost rușine. Doi viermi (unul era Florin Iaru) și-au lăsat dârele prin studiou, iar fătuca moderator punea degetul și dădea prin gură. La Realitatea, nici nu mai vorbesc, cu excepția lui Val Vâlcu, era Festivalul proștilor. Ordinul pe Unitate a fost să se filmeze doar oamenii bătrâni, obosiți, cei ce mâncau sau beau apă, cei de la margine unde era permanent foșgăială, locurile goale, gunoaiele rămase pe jos.
    Una peste alta, haștagii și-au luat-o peste bot !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s