Je suis Herbo et je suis idiot

 

reactia-lui-ilie-nastase-la-caricatura-cu-halep-din-charlie-hebdo-inseamna-ca-sunt-prostiMă pusei și eu la taclale c-o pretenara d-acilea de pe facebook, despre una, despre alta, despre cum e vremea la Paris si ce mai deseneaza parizianul cand nu e fugarit cu puscociu de un unii suparati ca s-a râs tot frațuzul de Allah-ul lor. . Cand, ce sa vezi? Se proțăpi intre descutia noastra o cocoana care precis avea mainile bine infipte in sold si butona la telefon cu limba, si ne facu cum stia ea mai bine si mai „entelectual”bagand la final si concluzia: firea voastra e de vina! Acuma noi, fete cu obraz si cu frica de Ăl de Sus, cazuram in mustrari de constiinta ca om avea firile nasoale si perturbaram cu ele armonia universala, asta pana cand ne treziram cu doua ”comunisto” peste ochi de ni se tulbura zen-ul iar mie imi sari si muștar, ca-l am cam nevricos.Dumirita despre care „firea” vorbea ii repezii doua „luari peste picior” care o facura sa se simta faultata direct in convingeriile ei „democratice”, pe cale de consecinta il baga si pe Dragnea in ecoatie ca sa nu-i dea cu virgula.Cum mie imi lipsea perspectiva asupra legaturii dintre „spiritul artistic” al Parisului si PSD,i-am recomandat sa treaca pe la Stalin sa-i pupe… mustata poate ii mai trec fierbintelile ! Atata i-o trebuit, ca s-o umflat mai ceva ca roata de la TIR si m-o amenintat ca vine ea cu un milion peste mine.
Acu imi pare rau ca dadui cu ala de-i zice „block” si n-aflai de la bolunda daca era un milion de euro sau de lei si-i uitai si numele ca era cu patratel d-ala cam sui pus in fata!
Stati asa, ca-mi zise pretenara ca cica patratelului ii zice marșstag.
P.S.
De dragul artei ii facui si io lui Hârboul asta de deseneaza mascari pe la Paris, o glumita chiar pe mazgaleala lui!
Orevoir mai musiu si sa ni pupi mata mai frantuz scofalcit, pe ferul de la clanta pi tăți douazeci de milioane de romani in direct si in reluare!
-

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s