Cum a dezbinat Grinch tot românul!

Copiii, sa nu credeti nici o vorba! In primul rand ca nu-i Craciun si in al doilea rand nenea minte cand zice ca spune adevarul si invers.Mai e si pârâcios si umbla cu sania vopsita pe la „ursul poporului” ba chiar cere renului ala care trage tractorul sa ia problema in coarne, cum ca, ce sa vezi , Craciunul ar fi ilegal in decembrie. NU e Mos Craciun deloc, nici macar ala de la mall!
Acum ca am lamurit copiii, sa lamuresc si parintii ca nu cumva sa se apuce sa faca bradul, cozonaci si sarmale, doamne iarta-ma sa mai taie si porcul pe penuria asta de soric!
Saptamana trecuta d-ul KWJ profund ofensat pentru deranjul provocat de convocarea CSAT-ul,ne informa cu acelasi dispret care-l caracterizeaza, ca pentru rectificare bugetara nu este necesara aceasta convocare si ca este doar o manevra guvernamentala ca sa nu se faca platile , bla, bla, bla.
Azi, stupoare:cand guvernul a facut exact ce i-a sugerat chiar domnia sa, acest lucru este neconstitutional, este nepermis, este ne… si ne… si ne… si fuga la Parchet, si fuga la Avocatul Poporului,si… fuga de Bach mai lipsea ca sa fie toate. Sper ca nu SRi-ul suparat de banutii mai putintei i-a provocat asa o pofta de a face atletism. Grija care a invocat-o pentru securitatea tarii ( sau se referea la servicii?)nu sta in picioare atata timp cat d-ul KWJ in an centenar a dat cu Romania de pereti pana ne-am spart capetele intre noi.
Nu,curatati hornurile si nu deschideti usa! Nu e Mos Craciunul nostru, e Grinch!

Fotografia postată de Karelia Mihaela Neacsu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s