Hai sa ne iubim anal!

TVR1, emisiunea Pulsul Zilei!
Doua domnișorici, una cu buline si alta fara, una langa alta. Moderatorul arunca intrebarea zilei: de ce este important referendumul pentru definirea familiei?
Brusc ma lovi gandul cel rau si ma holbai la cele doua: dansele sunt din cele ce „se iubesc sincer”folosind limba(jul)adecvat momentului erotic? Care-i barbata? Bruneta sau cealalta(culoarea parului era cam incerta dar avea ochelari, asta stiu sigur)?
Si vorbi prima bruneta cu buline: calm, la obiect, argumentat, coerent! Ia uite-te! Hai ca-i zice bine ba chiar explica ce si cum si pentru ce este necesar.
Hop, ca-si dadu cu parerea si cea fara buline dar cu ochelari ! Maiculităăăă! Ciuli eu urechile ca iepurele dar degeaba, ca-mi era cu neputință sa pricep ce zicea pe gurita ei esapata de la logica: fuse ceva cam ca ceata londoneza pe vreama lui Jack Spintecatorul. Incerc sa redau desi nu sunt convinsa ca-mi va iesi:referendumul n-are rost si e ilegal pentru ca e organizat de de un penal (Dragnea)si il va valida pe acesta in functie(??????).
Cum adica? Vorba aceea:ce are de-a face sula cu …procuratura? Apoi pe burtiera aparu si numele vorbitoarei si asa aflai si eu ca este USR-ista si m-am luminat:SA NE IUBIM ANAL CA E DRAGNEA CAM PENAL!
#USR-ule esti in an(usul) tau de glorie, de aici probabil si frecventa cu care te faci de tot rahatul! 😜😂rosu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s