NU INGHITITI,PERICOL DE OTRAVIRE

Nu inghititi tot ce vi se da!
Campania agresiva care o face media de a ne bombarda cu nenorociri este revoltatoare! Creaza panica,creaza frica, amplifica fenomenul…Omul are nevoie de speranta, de incurajare…bai vandutilor! Apoi tot voi slugi, ai marilor concerne ii blamati ca fac stocuri de diverse alimente, de hartie…bai si in SUA si in Belgia si in Olanda si in Germania si la mama dracului peste tot este asa, nu doar in Romania. Stiti ca lumea sta acasa si dati filme cu apocalipsa, cu dracu stie ce molima, ce razboaie…ce vreti voi pana la urma? Sa ne omoram intre noi pentru un colt de paine? De asta existati mai nou voi astia din Media? Ce vreti voi astia băi grangurilor care conduceti lumea? Aveti curajul si spuneti-ne! „Băi noi vrem sa crapati, vrem criza economica, vrem sa va punem in patratica voastra din care sa nu iesiti decat daca va dam voie! ” CE TOT O LUATI PE OCOLITE?
Poate tine vrajeala la popoarele vestice unde creierasul e neted ca becul si de-aia va urmeaza si asculta orbeste…noi astia din est avem experienta comunismului…nu tine vrajeala voastra.
Sa nu se gaseasca faina in Romania…asta este cea mai mare cacealma…inteleg sa nu se gasesca in Olanda ca ea cultiva lalele…si e si asa de civilizata ca se moare pe capete si n-au nici macar un om salvat si o rata a imbolnaviri de parca concureaza cu Italia pentru un premiu. Nu va mai spun alta manevra, observata de mine aici in Olanda…nu se mai aprovizioneaza pana nu vand marfa scumpa la care nu se inghesuia nimeni…pricepeti voi asta?
In permanenta ni se spune …TOT CE NU STIU EI despre rahatul asta de virus! Nu zic oameni buni sa iesiti toti in piata sa va pupati pe gura sau sa va inghesuiti la gratare…dar daca tot e musai sa stam in casa sa ne lase naibii in pace cu statisticile lor, nu ne ajuta la nimic.Un om panicat, infricosat, isi distruge sanatatea,credeti-ma! Nu poti sa deschizi FB, tv, telefonul ca incep sa curga belele si imagini despre virus.
LASATI-NE PENTRU DUMNEZEU, LASATI-NE SA SPERAM SI SA NE BUCURAM DE FIECARE  AZI!
a0a8365b62b80b94296a007ea7017bb9

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s