SOLD OUT

„Intr-o jungla nu-ti poti face drum cu un cutit pentru unt, ai nevoie de o maceta!”
Momentan romanii n-au nici macar o lama de ras…Probabil este sindromul „cetateanului turmentat”…se imbata de la poze, sloganuri si discursuri „pârțoșite”ascultate pe la tv-uri. „Le zice bina ,bă!” Dragilor, le-or zice ei bine dar cu facutul nu le au. Stiti de ce? Pentru ca voi va multumiti cu „zisul” si apoi cand vedeti ca doar gura e de ei incepeti melodrama, injuratura, mistoul si alde de-astea fara efect.
Ia puneti voi manuțele sa caute pe Youtube, pe Netflix, documentare despre Mexic…nu pentru excursii si nici despre telenovele ci doar asa sa vedeti cam cum este acolo, sa vedeti ca nu exista geam sau usa fara gratii, ca ti-e frica sa nu te taie cineva pentru sacosa care o ai in mana si ca exista, culmea, si o mafie a fructelor de avocado care te deposedeaza de plantie, exista mafie in domeniul productiei de cacao, forta de munca bazandu-se pe sechestrare de persoane… Asa au inceput si ei…cu pupatul in fund guverne agreate de SUA…apoi coruptia a cuprins toate structurile statului…inclusiv politia normal…si acum SUA le da cu flit.
Vreti sa fiti Mexicul Europei? Continuati sa votati in necunostinta de cauza doar pentru ca va bazati pe gandirea viciata a unor actorasi, a unor intelectuali cu scopuri osbcure (chiar daca si-au facut renume intr-un domeniu sau altul), a unor „personaliati” ale momentului platite bine sa va faca capul mare si mintea lejera .
In aceste conditii…nu doar impadurirea Romaniei este necesara ci si
„încreierirea” populatiei.
Nu uita…libertatea gandirii este in primul rand privilegiul de o folosi!
P.S. in loc de maceta luati si voi o secera, se gaseste in piata! 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s